Maka kapsule

Maka kapsule

Maka kapsule če Vam pomoći u:
1)Oslobađanju od stresa
2)Kod osteoporoze
3)Kod menopauze
4)Popravljanji Vašeg hormonalnog statusa
5)Jačanju imuniteta

6)Problemu slabe cirkulacije, koncentracije libida i plodnosti

Dokazano je u mnogim istaživanjima, da Maka biljka zahvaljujući brojnim hranjivim sastojcima koje sadrži, djeluje kao prirodni energetik za organizam ljudi, da pojačava fizičku snagu i izdržljivost, revitalizuje organizam u potpunosti i otklanja umor, anksioznost, depresiju i stres.
Ova biljka idealna je za regulaciju rada moždanih ćelija, podstiče mentalnu sposobnost, memoriju i koncentraciju, a uklanja depresiju i anksioznost.
Smatra se da je idealna za poboljšanje rada cirkulatornog sistema, kao i za regulaciju tjelesne težine.
Dokazano je da Maka ima pozitivan uticaj u regulaciji hormonskog disbalansa. Zbog toga je jedna od osnovnih uloga ove biljke i održavanje muških i ženskih hormona, a prije svega polnih, u ravnoteži, što ima velikog uticaja na zdravlje, pogotovu u menopauzi.
Kako kod žena, tako i kod muškaraca ova biljka reguliše suhoću kože, pojavu akni i bubuljica, kao i sve ostale tegobe koje su povezane sa postojećim hormonskim disbalansom.

There is 1 comment
  1. admin

    Probao sam extra su!

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(http://trend.ba/wp-content/uploads/2017/03/login-sh.jpg);background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}